Monobuggy 🛵

Oplev den ultimative frihed på golfbanen med Monobuggy 2023 model – den perfekte kombination af en scooter og en golfbil. Med sin robuste konstruktion og kraftfulde motor kan Monobuggy transportere dig og din golfbag på banen med lethed og stil.

Monobuggyen har et fuld justerbart styr og komfortabelt sæde, som sikrer dig en behagelig køreoplevelse, mens den innovative konstruktion betyder, at du kan navigere på banen med ubesværet bevægelse, uanset terrænet🚀🚀.

Monobuggyen har specialbygget interiør, hvor du både har ekstra plads til golfbolde, tees og en holder til din mobil. Bagpå er der monteret en holder, så du nemt kan køre med din golfbag bagpå.
Monobuggy fra 2023 har fået inkluderet blinklys, og en forbedret bagholder, så den bag står mere stabilt under kørslen.

Monobuggyen kommer med en såkaldt EU Knallert 45 godkendelse.

Det betyder at man, hvis man ønsker det, kan få nummerplade og ansvarsforsikring på Scooteren og den leveres derfor også med for- og baglys samt bremselys, horn og sidespejle.

Med Monobuggyen er det aldrig blevet nemmere at komme rundt på golfbanen. Spar tid og energi, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit spil. Køb din Monobuggy i dag og oplev en helt ny måde at spille golf på.

PRIS: 18.500 kr. excl. moms og levering.