Logobolde

Hvis du ønsker at kombinere dit brand med golfbolde af højeste kvalitet, så er golfkonceptet White Label noget for dig.

Ideel branding
Hvorfor betale for at brande et andet varemærke end dit eget? Køber du en bold hos os, får du mulighed for sætte dit eget logo på bolden i stedet for at sætte det ved siden af et boldvaremærke.

Hvor mange dusin skal man købe?
Principielt er der ikke noget mindstekrav i forhold til at bestille bolde med logo, men trykudgiften bliver selvfølgelig lavere, når du køber et større antal.
Hvis man bestiller et stort antal, kan man få logotryk uden beregning og det er muligt at få boldene leveret i æsker efter eget design.

Forskellige, særlige egenskaber
Der er tre forskellige White Label-bolde med forskellige egenskaber. Cyber er 2-lags, med en blød kerne, hvilket giver mere kontrol. 3-lagsbolden Pro Cyber og 4-lagsbolden Quattro er premiumbolde med urethanskal og adskilige særlige egenskaber.

Vælg den rigtige bold
Vælg bold efter forholdene og dit sving. Er greens eksempelvis bløde, kan der være mindre behov for spin den dag, mens du ugen efter bør bruge en anden bold, hvis forholdene har ændret sig.

NO LOGO
Du kan naturligvis også købe White Labelbolde uden at få et logo på. Du får da en hvid bold med sigtelinje og et ciffer. Filosofien er, at kunden ikke skal betale for reklame og sponsorater, så her betaler man for bolden – intet andet. Mere bold for pengene, ganske enkelt.